Nedgraderer Domino's Pizza

Stifel nedgraderer Domino's Pizza-aksjen, samtidig som kursmålet nedjusteres.

NEDGRADERES: Logoen til pizzakjeden Domino's Pizza Foto: Cornelius Poppe
Handel

Domino's Pizza-aksjen har de siste fem dagene steget 25,6 prosent. Nå mener analytikere i Stifel at oppsiden i aksjen er hentet ut. Aksjen nedgraderes ifølge Marketwatch til hold, fra tidligere kjøp. Samtidig nedjusteres kursmålet til 325 dollar, fra tidligere 365 dollar.

«Selv om vi er svært sikre på de langsiktige vekstutsiktene for selskapet, tror vi forventningene som er innebygd i dagens pris skaper en mindre overbevisende oppside satt opp mot risikoen», skrev Stifel ifølge Marketwatch.

Analytikere hos MKM og Wedbush har kursmål på henholdsvis 350 og 410 dollar.

Mandag faller Domino's Pizza-aksjen 1,7 prosent 365,8 dollar. Sammenlignet med Nasdaq-indeksen som er ned 2,9 prosent, har aksjen likevel klart seg bra gjennom dagen. Det siste året er aksjen opp 43 prosent, mens den er opp 24,6 prosent hittil i år.

domino's
Nyheter
Handel
Børs