Tobakksprodusent upåvirket av virussituasjonen

British American Tobacco er upåvirket av virussituasjonen, men følger nøye med på situasjonen. 

FULL RULLE: British American Tobacco merker lite til urolighetene i økonomien.  Foto: Diamond Edition: Vol.1

Verdens nest største tobakksprodusent, British American Tobacco, opplyser til Routers onsdag at de foreløpig er upåvirket av virussituasjonen. Det til tross for forsinkelser i forsyningslinjene fra Kina. 

- Vareleveransene fra Kina er i ferd med å bedre seg, men vi har uansett besluttet å utsette lanseringer av nye produkter, i tillegg til at vi ser enkelte utfordringer i produksjonen på sikt, sier Jack Bowles, CEO i British American Tobacco, i en pressemelding gjengitt av Routers. 

Tobakkselskapet opprettholder produksjonsmarginen for året, og følger nøye med på inntektsstrømmen og inntjeningen per aksje. 

På en uke er aksjen ned 13,33 prosent, på tross av en liten stigning tirsdag.