Target knuste estimatene – leverte 75 prosent høyere EPS

Target slo knockout på estimatene i tredje kvartal.

SOLID HANDEL: Target rapporterte svært solide tall for tredje kvartal.  Foto: Bloomberg
Handel

Handelsgiganten Target knuste analytikernes estimater for tredje kvartal og inntjeningen pr. aksje endte på 2,79 dollar, mot analytikernes forhåndsestimater på 1,60 dollar, ifølge en undersøkelse fra Refinitiv.

Inntektene endte på 22,63 milliarder dollar og overgikk også her forventningene som ifølge Refinitiv lå på 20,93 milliarder. Salget i samme butikk steg 20,7 prosent, som var langt høyere enn forventningene på 11,2 prosent, ifølge Street Account. 

Selskapet rapporterer å ha kapret markedsandeler i alle sine kjernekategorier, i alt fra klær til skjønnhetsprodukter. Hittil i år har det tatt markedsandeler for 6 milliarder dollar. Det skyldes i stor grad det digitale salget, som har økt med 155 prosent i år. 

Til tross for det sterke resultatet nekter Target å si noe om utsiktene fremover. Selskapet trakk prognosene allerede i første kvartal da starten på pandemien gjorde det vanskelig å forutse shoppingvaner. 

target
3. kvartal
Nyheter
Handel
Børs