– Vi tjener penger mens vi sover

Barndomskompisene fra Nittedal snappet opp en forretningsmodell hos Amazon, en mulighet nesten ingen i Norge kjenner til.

ELLEVILLE MARGINER: Erik Almendingen (t.v) og Adrian Johansen bruker Amazon for å selge sine treningsprodukter Vikingstrength.  Foto: Vikingstrength
Handel

Adrian Johansen (23) og Erik Almendingen (24) har hengt sammen som erteris siden tredje klasse på barneskolen i Nittedal. Og de var helt sikre på at de skulle starte noe eget. Begge begynte litt med aksjer og trading hver for seg, men da de snappet opp en forretningsmodell hos Amazon, begynte pengene fra treningsproduktene Vikingstrength å rulle inn.

I denne episoden forteller de hvordan de klarer å selge nisjeprodukter hos nettgiganten Amazon for 10 millioner kroner i år og sitte igjen med mellom 30 og 40 prosent på bunnlinjen, en business de startet ved siden av studiene.

– Det er mange som frykter Amazon og at de nå skal etablere seg i Sverige. Vi bruker det til vår fordel, sier Adrian Johansen.

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.