Solid omsetningsvekst for eBay

Selskapet planlegger å øke utbyttet. 

FJERDE KVARTAL: eBay leverte solide tall onsdag. Foto: Ben Margot
Handel

Ebay leverte onsdag etter børsstenging kvartalsrapporten for fjerde kvartal. Selskapet kunne skilte med en omsetning på 2,9 milliarder dollar. Dette er en økning på 28 prosent fra tilsvarende kvartal i fjor. 

I tillegg til dette kunne selskapet rapportere om en god bunnlinje, hvilket aksjonærene kan glede seg over. Det planlegges nemlig å øke utbyttet til 0,18 dollar pr. aksje, opp 13 prosent fra forrige kvartal. Samtidig ønsker selskapet å kjøpe tilbake aksjer for 419 millioner dollar. 

Jamie Iannone, adm. direktør i eBay, sier han er strålende fornøyd med selskapets prestasjoner, men enda viktigere hvordan de har klart å levere redskaper og utstyr til mindre bedrifter i denne utfordrende tiden.