Aqua Bio Technology henter penger

Henter nye nøkkelansatte til salg, og har startet diskusjoner om utvikling av private kosmetikklinjer.

HENTER PENGER: Aqua Bio Technology styrker sin organisasjon innenfor forretningsutvikling og salg. Bildet er hentet fra selskapets hjemmesider. Foto: Aqua Bio Technology
Helse

Aqua Bio Technology (ABT) har mottatt bindende forhåndstilsagn for å tegne 2,1 millioner nye aksjer til kurs fem kroner i en betinget rettet emisjon på 10,5 millioner kroner, går det frem av en børsmelding. 

I tillegg til den rettede emisjonen har selskapet også mottatt bindende forhåndstilsagn for å tegne 426.000 nye aksjer for et bruttoproveny på 2,13 millioner kroner fra nye nøkkelansatte og styremedlemmer.

Styret vil også gjennomføre en etterfølgende emisjon mot kvalifiserte aksjeeiere.

Styrker laget

ABT styrker ifølge meldingen sin organisasjon innenfor forretningsutvikling og salg med to nye nøkkelansatte, for å ha tilgjengelige ressurser for å kunne fullt ut kommersialisere mulighetene som ligger i den strategiske avtalen med DCP Dermoscience, inngått i juni 2020.

DCP avtalen omfatter to kosmetikklinjer; ett konsept for nordiske skjønnhetsprodukter, og ett konsept for spa og klinikk. 

ABT har startet diskusjoner angående utvikling av private kosmetikklinjer innenfor disse to mulighetene, og vurderer også en avtale som vil tillate ABT å videreutvikle Moana Skincare-linjen og utvide ABTs eksklusive regioner.

Hele meldingen her.

aqua bio technology
emisjon
kosmetikk
biotek
Nyheter
Helse
Børs