Apotek 1 setter ned prisen på munnbind for tredje gang

For tredje gang setter apotekkjeden ned prisen på kirurgiske munnbind.

SENKER PRISEN: For tredje gang setter Apotek 1 ned prisen på kirurgiske munnbind. Foto: Dreamstime
Helse

Helsemyndighetenes anbefaling om bruk av munnbind ved kollektivreiser i rushtrafikken i Oslo og Indre Østfold har ført til en utgift for folk som er avhengig av å reise kollektivt til og fra jobb. Myndighetene har foreløpig ikke kommet med noen ordning for å redusere utgiftene til de som trenger det.

– Vi er i løpende forhandlinger om innkjøpsprisene, og har igjen lyktes i å få ned prisen på munnbind. Dette resulterer i at vi nå setter ned prisen på munnbind ytterligere – for tredje gang, sier kommunikasjonssjef Silje Ensrud i Apotek 1.

Hun har den siste tiden sett en utvikling som er gunstig for kundene, og håper apotekkjeden nå kan holde prisene på dette nivået.

En pakke med 50 munnbind koster nå 399 kroner.

Prisene på munnbind har vært høye de siste månedene, som følge av høye innkjøpspriser fra leverandørene. Endrede valutakurser, vareknapphet, økte frakt- og produksjonskostnader samt global etterspørsel har ifølge tilbyderne vært årsaken til at prisene på munnbind har økt siden pandemien startet.

munnbind
Nyheter
Helse
Børs