<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Elliptic Labs og MediaTek skal samarbeide

De to selskapene Elliptic Labs og MediaTek skal samarbeide for å implementere Elliptics sensorer inn i MediaTeks portefølje. 

    Publisert 27. okt. 2020 kl. 08.30
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 130 ord
    Laila Danielsen, adm. direktør i Elliptic Labs. Foto: Eivind Yggeseth

    Elliptic Labs ELABS-ME skal samarbeide med MediaTek, et ledende semiconductor-selskap, for å standardisere Elliptic Labs' ultralydrammeverk til SoC-serien, som er designet for mobile enheter, melder selskapet i en børsmelding tirsdag. 

    Samarbeidet skal fokusere på Elliptics Virtual Smart Sensor Platform, som muliggjør rask og skalerbar bruk av innovative og kritiske brukeropplevelser, som nærhetsdeteksjon, kontekstuell bevissthet og intuitive 3D-bevegelser, for MediaTek-baserte mobile enheter.

    Elliptic Labs' Virtual Smart Sensor Platform skaper  brukeropplevelsene ved å bruke patenterte algoritmer, proprietære maskinlæringsverktøy (ML) og sensorfusjon for å lage AI Virtual Smart Sensors. Plattformen bidrar blant annet til å redusere kostnadene og eliminere uønsket tilgang til enheten. 

    Elliptic Labs og MediaTek vil dermed samarbeide om å legge til rette for, validere og støtte OEM-er i implementeringen av Elliptic Labs pakke med AI Virtual Smart Sensors inn i MediaTeks portefølje av mobile plattformer.