Elliptic Labs og MediaTek skal samarbeide

De to selskapene Elliptic Labs og MediaTek skal samarbeide for å implementere Elliptics sensorer inn i MediaTeks portefølje. 

Laila Danielsen, adm. direktør i Elliptic Labs. Foto: Eivind Yggeseth
Helse

Elliptic Labs   skal samarbeide med MediaTek, et ledende semiconductor-selskap, for å standardisere Elliptic Labs' ultralydrammeverk til SoC-serien, som er designet for mobile enheter, melder selskapet i en børsmelding tirsdag. 

Samarbeidet skal fokusere på Elliptics Virtual Smart Sensor Platform, som muliggjør rask og skalerbar bruk av innovative og kritiske brukeropplevelser, som nærhetsdeteksjon, kontekstuell bevissthet og intuitive 3D-bevegelser, for MediaTek-baserte mobile enheter.

Elliptic Labs' Virtual Smart Sensor Platform skaper  brukeropplevelsene ved å bruke patenterte algoritmer, proprietære maskinlæringsverktøy (ML) og sensorfusjon for å lage AI Virtual Smart Sensors. Plattformen bidrar blant annet til å redusere kostnadene og eliminere uønsket tilgang til enheten. 

Elliptic Labs og MediaTek vil dermed samarbeide om å legge til rette for, validere og støtte OEM-er i implementeringen av Elliptic Labs pakke med AI Virtual Smart Sensors inn i MediaTeks portefølje av mobile plattformer.

ELABS-ME
elliptic labs
elliptic laboratories
Nyheter
Helse
Børs