<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Hofseth fyller på med erfarne folk: – Enormt skritt videre

Forbrukerhelsevirksomheten styrkes med tung erfaring fra store helseaktører.

    Publisert 2. des. 2020 kl. 09.20
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 216 ord
    HENTER ERFARING FRA JOHNSON & JOHNSON: Roger Hofseth og Hofseth BioCare. Foto: Elisabeth Sperre Alnes

    Hofseth Biocare   har ansatt Will Urban-Smith, tidligere kommersiell topp i amerikanske Johnson & Johnson, melder selskapet.

    Urban-Smith tiltrer som salgs- og markedsdirektør for Hofseths forbrukerhelsevirksomhet i februar 2021.

    Han har vært mer enn 15 år i J&J, med flere ledende stillinger innen blant annet salg, kundehåndtering og kommersiell strategi. Hans seneste rolle var en salgsrelatert direktørstilling der han hadde ansvaret for å etablere strategiske forhold med viktige kunder i Storbritannia og globalt.

    Urban-Smith har jobbet tett med merkevareutvikling og vekststrategier for noen av J&Js største globale merkenavn, opplyses det.

    – Enormt skritt videre

    Nylig har Hofseth BioCare også hentet Andy Gill, som har bakgrunn fra toppledelsen i legemiddelgigantene GlaxoSmithKline og Novartis.

    – Det faktum at Hofseth BioCare nå er i en posisjon til å tiltrekke seg slikt talent og slik erfaring fra de ledende farmasiselskapene er et vitnesbyrd om selskapets bærekraftshistorie og alle millionene med dollar som er investert i forskning og utvikling gjennom årene, sier Roger Hofseth, adm. direktør, gründer og eier i Hofseth BioCare, i en kommentar.

    Han mener det er «et enormt skritt videre» for selskapet å få Gill og Urban-Smith med på laget.

    Urban-Smith har forøvrig kjøpt 200.000 aksjer i Hofseth BioCare indirekte via en 1,81 prosents eierandel i Brilliant Invest. Gill kjøpte 250.000 aksjer da hans ansettelse ble kjent 30. november.