<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Treningssentrene i Bærum åpnes

Bærum kommune tillater at treningssentrene åpner for beboere i kommunen etter lettelser i coronatiltakene.

    Publisert 3. feb. 2021 kl. 18.37
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 155 ord
    LETTELSER: Nå blir det mulig for beboere i Bærum å besøke treningssentrene. Foto: NTB

    Politikerne vedtok onsdag å lempe på flere av de strenge smittevernreglene som vært i kommunen de siste ukene. Blant annet kan treningssentre åpnes for dem som er bosatt i kommunen, og også gruppetimer tillates. Videre tillates organiserte utendørsaktiviteter for voksne utendørs, skriver Budstikka.

    Kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen anbefaler en forsiktig og gradvis åpning.

    – Nå går vi videre med en skrittvis åpning og lettelser. Det står jeg helt bak, men jeg må minne om den usikre situasjonen vi står i. Det er skjørt og fortsatt veldig ustabilt., sier Nilsen til avisen.

    Da Oslo stengte alle treningssentrene i november, strømmet mange treningshungrige over kommunegrensen til Bærum for å trene. Men med onsdagens vedtak vil treningssentrene innføre kontroll i døra.

    – Vi slipper bare inn medlemmer som er bosatt i kommunen der treningssenteret ligger. Dette gjør vi for å begrense sosial mobilitet på tvers av kommunene, sier regionsjef Niklas Ursin for Sats i Asker, Bærum, Østfold og to sentre i Oslo.