Medtech-selskap inngår partnerskapsavtale

NYE RESSURSER: – Vi vil få tilgang til kompetansen i Yallow-teamet og de sterke innovasjonsressursene som er sentrert i Norway Health Tech, sier Björn Larsson, adm. direktør i Observe Medical. Foto: Thomas Brun
Helse

 

Observe Medical kunngjorde torsdag morgen en partnerskapsavtale med Yallow Life Science og et styrket samarbeid med Norway Health Tech.

Selskapet utvikler sykehusprodukter som skal bidra til økt pasientsikkerhet, og et mer effektivt helsevesen. Medtech-myggens håp er at urinmåleren Sippi skal bringe inn store verdier for aksjonærene.

Det kortsiktige fokuset er utrullingen av Sippi for klinisk bruk i Norden, og for å styrke tilstedeværelsen i Norge ytterligere, går Observe Medical nå inn i et samarbeid med det medtech-fokuserte konsulentselskapet Yallow Life Science og Norway Health Tech.

«Vi er glade for å gå inn i det forbedrede samarbeidet med Yallow og Norway Health Tech. Vi vil få tilgang til kompetansen i Yallow-teamet og de sterke innovasjonsressursene som er sentrert i Norway Health Tech», sier Björn Larsson, adm. direktør i Observe Medical.

Begge selskapene Observe har inngått samarbeid med ligger i Oslo Life Science Park, like ved Universitetet i Oslo, universitetssykehusene og forskningsinstituttene.

Utvider i Norden

De nye samarbeidene kommer som et resultat av selskapets nylige ekspansjon i Norden etter oppkjøpet av Sylak. Denne transaksjonen tilførte selskapet en bred portefølje av med-tech produkter og et erfarent salgsteam.

I den kommende perioden vil salgsvirksomheten bli ytterligere bygget opp gjennom en utvidelse av direktesalgsteamet i Norden, heter det i børsmeldingen.

Observe Medical ble splittet fra Navamedic og notert på Oslo Børs i november 2019 til kurs på 5 kroner. Nå handles den til 14,55 kroner.