Navamedic skal lindre stress – inngår lang avtale

Toppsjef Kathrine Gamborg Andreassen ser et stort potensial.

Helse

 

Navamedic har inngått en eksklusiv langsiktig avtale med Novozymes for distribusjon av PrecisionBiotics Zenflore i de nordiske landene, går det frem av en børsmelding.

– Zenflore styrker vår posisjon innen forbrukerhelse, der vi ser et stort potensial for utvikling av produkter og kategorier – som stress og mental helse i dette tilfellet. Avtalen går over åtte år, med automatisk fornyelse, sier toppsjef Kathrine Gamborg Andreassen i en kommentar.

PrecisionBiotics Group har i over 20 år utviklet produkter basert på levende bakteriekulturer i samarbeid med APC Microbiome Institute på universitetet i Cork, Irland. Noen av produktene har blitt kommersialisert og klinisk godkjent i Europa og USA. 

PrecisionBiotics Group ble kjøpt opp av danske NovoZymes i 2020.