<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Styrker samarbeidet med engelsk universitet

Lifecare og Bath University forsterker samarbeidet for å finne ytterligere kommersielle muligheter for Sencell-teknologien.

Publisert 22. juni 2021 kl. 09.13
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 122 ord
BØRS: Her fra da Lifecare ble notert på Merkur Market, nå Euronext Growth, sommeren 2018. Foto: NTB

 

Lifecare har forlenget og styrket samarbeidet med kjemiavdelingen ved britiske Bath University, opplyser det Bergen-baserte selskapet.

Dette skal sikre fremskritt for begge parter når det kommer til utviklingen av spesifikke kjemiske løsninger til påvisning av glukose og andre interessante analytter ved bruk av Sencell-teknologien.

Sencell er Lifecares hovedprodukt, og er utviklet for kontinuerlig overvåkning og måling av glukose hos personer med diabetes.

Selskapet ser også potensial for bruk av sin patenterte teknologi for andre biomarkører.

Gardiner engasjert

Samtidig med utvidelsen av Bath-samarbeidet har Lifecare engasjert Jordan Edward Gardiner som konsulent direkte. Gardiner er ansvarlig for Lifecares utviklinger ved Bath University.

Basert på det nye, forsterkede samarbeidet venter Lifecare å utvikle effektive kjemiske sammensetninger som skal kunne gi ytterligere kommersielle muligheter for Sencell-teknologien.