<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fortsatt rødt i Hofseth Biocare

Hofseth Biocare tapte penger også i andre kvartal, men tar grep for å få fart på salget. 

Publisert 26. aug. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 134 ord
LA FREM TALL: Konsernsjef Roger Hofseth i Hofseth BioCare. Ivan Kverme

 

Hofseth Biocare fikk et driftsresultat før av- og nedskrivninger (EBITDA) på minus 18,3 millioner kroner i andre kvartal 2022, sammenlignet med minus 14,6 millioner kroner i samme periode året før, ifølge selskapets kvartalsrapport fredag.

Driftsresultatet endte på minus 26,8 millioner kroner (22,8) av brutto driftsinntekter på 25,8 millioner i kvartalet (31,0).

«I løpet av de første seks månedene av 2022 har vi sett en bredt basert økning i etterspørselen etter alle våre ingredienser, og med en forbedring av kapasitetsutnyttelsen til vårt Midsund-anlegg allerede synlig, ser vi at både inntekter og marginer fortsetter utvide fremover», skriver selskapet. 

«Det siste kvartalet har vi fortsatt å utvide vår ingrediensportefølje til nye markeder og kunder, og vi vil fortsette å utvikle vår salgsorganisasjon inn i andre halvår 2022 for å akselerere salgsveksten i viktige markeder», heter det videre.

(TDN Direkt)