Endúr overtar driften i Endúr Industrier

Sikrer driften og nærmere 30 ansatte.

GLAD: Hans Petter Eikeland, konsernsjef i Endúr, tidligere Bergen Group. Foto: Bergen Group

Bergen-baserte Endúr har inngått avtale med bostyret om tilbakekjøp av Endúr Industrier. Dermed er virksomheten i selskapet sikret sammen med selskapets nærmere 30 ansatte, opplyses det i en melding.

Endúr Industrier er et datterselskap i oppbruddsrammede Endúr Energy Solutions. Selskapet yter tjenester overfor olje- og gassektoren, industri og fornybar-markeder, og holder til i Dusavik ved Stavanger.

Styret i Endúr-datterselskapet Endúr Energy Solutions begjærte selskapet konkurs tidligere i februar.

«Endúr Industrier har levert god drift gjennom 2019, med en gjennomsnittlig kvartalsomsetning på rundt 15 millioner kroner og positive resultater. Dette datterselskapet til oppbudsrammede Endur Energy Solutions har etter vår mening en attraktiv posisjon som vi er glade for at vi nå får muligheten til å videreutvikle», sier konsernsjef i Endúr, Hans Petter Eikeland, i meldingen.