Kleven bytter finansdirektør

Kleven Verft har ansatt Mads-Andre Værnes som ny finansdirektør.

NY: Mads-Andre Værnes er ansatt som finansdirektør ved Kleven Verft etter Ola Beinnes Fosse. Foto: KLEVEN VERFT
Industri

Ola Beinnes Fosse har valgt å gi seg som finansdirektør ved Kleven Verft.  Han blir erstattet av Mads-Andre Værnes, som har vært finanssjef ved Kleven Verft siden september 2017.

Værnes har tidligere også vært økonomisjef for Farstad Shippings Ålesund-kontor.

Beinnes Fosse har vært finansdirektør i en utfordrende periode for verftet, som har gjennomgått en finansiell restrukturering og salg.

– Da jeg tok på meg jobben som finansdirektør under restruktureringen i 2018, var jeg veldig usikker på om det var det riktige å gjøre. (...) Nå som Kleven er restrukturert finansielt og solgt videre til en stor internasjonal industriell aktør, føler jeg jobben jeg var satt til å gjøre i Kleven er gjort, sier Beinnes Foss i en kommentar.

kleven verft
verft
Nyheter
Industri
Børs