NattoPharma mottar støtte: – Vi er veldig glade

Får 15 millioner til forskningsprosjekt.

Kjetil Ramsøy, adm. direktør i NattoPharma. Foto: Iván Kverme
Industri

NattoPharma får 15 millioner i støtte fra Norges forskningsråd, som skal brukes til å finansiere et flerårig prosjekt innen utvikling av nye vitaminløsninger. Prosjektet er et samarbeid mellom NattoPharma og forskningsinstituttet SINTEF. 

Det opplyser selskapet i en børsmelding torsdag. 

– Vi er veldig glade for å få dette tilskuddet, da det vil hjelpe oss å realisere et forskningsprosjekt som vil fortsette å bygge videre på vår sterke posisjon som markedsleder i vitamin K2-verdenen. Ved å utføre dette prosjektet, regner vi med å ta neste steg i utviklingen av vitaminløsninger og sikre vår fortsatte ledelse stilling i bransjen, sier NattoPharma-sjef Kjetil Ramsøy.

Torsdag formiddag omsettes aksjen for 16,60 kroner, ned 1,19 prosent. Aksjen har hatt en voldsom vekst, og er hittil i år opp 121 prosent. 

nattopharma
Nyheter
Industri
Børs