Endúr merker vekst – styrker ledergruppen

Henter nye hoder til ledelsen.

VEKST: Som følge av vekst etter fusjonen tidligere i år, styrker nå Endúr ledergruppen. Foto: Endúr
Industri

Endúr styrker konsernledelsen som en del av på pågående vekstprosessen.

De siste tre månedene har aksjen steget hele 62,9 prosent. Siden nyttår har aksjen steget 24,5 prosent og i skrivende stund handles aksjen opp 0,7 prosent på Oslo Børs. 

Selskapet leverte et skuffende første kvartal med store nedskrivninger, men har mulighet til å revansjere seg når det legger frem kvartalsrapport for andre kvartal i morgen, onsdag.

Styrker ledelsen

Det maritime industriselskapet henter inn Ivar-Andreas Monefeldt, tidligere adm. direktør i Installit, til en nyopprettet stilling som Senior Vice President Business Development. Monefeldt har mer enn 20 års ingeniør- og ledererfaring innen energisektoren og eier i dag 333.333 aksjer i Endúr.

Nils Hoff, tidligere konsernsjef, finansdirektør og daglig leder i Endúr, overtar som finansdirektør. Hoff har per dato, gjennom selskapet Eagle, totalt 1.750.333 aksjer i Endúr.

Nåværende finansdirektør Morten Riiser går i dag over i nyopprettet funksjon som konsernregnskapssjef

Endringene gjelder fra og med i dag, ifølge børsmeldingen.

– Konsernledelsen utgjør et solid team med en relevant kompetanse og en omfattende erfaring som vil være viktig for oss i den vekstfasen konsernet nå er inne i, sier Hans Petter Eikeland, konsernsjef i Endúr.

endur
omstrukturering
Nyheter
Industri
Børs