Toril Eidesvik får ros for Nekkar-jobben

Toril Eidesvik går fra sjefsjobben i Nekkar, men skal fortsatt følge opp tvisten med TTS-kjøperne.

STEMPLER UT: Toril Eidesvik sier takk for seg i Nekkar. Foto: Scanpix
Industri

Sent torsdag kveld varslet Eidesvik sin avgang som adm. direktør i Nekkar. Etter avtale med styreleder Trym Skeie fratrer hun ved utgangen av september. Preben Liltved er konstituert som ny sjef.

Av en børsmelding fremgår det imidlertid at Eidesvik skal følge opp voldgiften og bistå Nekkar i prosessen med kjøperne av virksomheten i tidligere TTS Group (se hovedsaken).

Skeie roser innsatsen Toril Eidesvik har lagt ned:

– Hun har virkelig bidratt til å skape aksjonærverdier. Men selskapet er jo blitt et helt annet etter salget. Vi er nå i en oppbyggingsfase og forretningsadressen er flyttet fra Bergen til Kristiansand, sier Skeie.

Han tilføyer at han er glad for at Toril Eidesvik skal følge opp striden mot TTS-kjøperen.

Port of London neste

– Jeg har hatt en utrolig spennende jobb i Nekkar/TTS, men nå er det tid for å overlate roret til noen andre, sier Eidesvik.

Hun viser til at selskapet har fått på plass en ny strategi og har gjennomført de organisasjonsmessige tilpasningene som var nødvendig etter salget til MacGregor.

– Og ikke minst har vi en ordrereserve på over en milliard kroner, opp 80 prosent fra i fjor på tross av at vi er midt i en pandemi.

På spørsmål om hvilke planer hun har fremover, er svaret:

– For min del skal jeg på kort sikt konsentrere meg om diverse styreverv og særlig ser jeg frem til å starte nytt verv i Port of London Authority fra 1. september. Så får vi se hva det blir etter hvert.

NKR
toril eidesvik
trym skeie
nekkar
tts group
macgregor
Nyheter
Industri
Børs