Norsk Hydro terminerer intensjonsavtale

Industriselskapet terminerer Brasil-avtale som ble signert i juli.

TERMINERT: Hydro terminerer intensjonsavtalen mellom aluminaraffineriet Alunorte og to andre parter.  Foto: NTB
Industri

Norsk Hydro   har sammen med Golar Power og Celba bestemt seg for å terminere intensjonsavtalen (MOUen) mellom Hydros aluminaraffineri Alunorte, Golar Power Brasil Participações og Centrais Elétricas Barcarena (CELBA), melder TDN Direkt. 

Prosjektet har til hensikt å bringe LNG til Alunorte-raffineriet i Brasil.

Intensjonsavtalen ble signert i juli i år. 

Norsk Hydro er forpliktet til å forfølge naturgass som en energikilde til Alunorte-raffineriet og vil fortsette diskusjoner med interesserte parter, opplyses det i en melding fra selskapet, ifølge TDN Direkt.