<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Cambi har signert en stor anleggskontrakt

Industriselskapet Cambi skal levere et termisk hydrolyseanlegg i Storbritannia.

    Publisert 29. mars 2021 kl. 07.33
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 138 ord
    NY KONTRAKT: Cambi har signert en ny kontrakt for et nytt anlegg i Storbritannia. Til venstre adm. direktør og president i Cambi ASA Per Lillebø og til høyre adm. direktør i Cambi Eirik Fadnes.  Foto: Cambi

     

    Cambi skal levere et termisk hydrolyseanlegg til Southern Water for Goddards Green Sludge Recycling Center (SRC) nær Burgess Hill i West Sussex, Storbritannia, fremgår det av en børsmelding mandag morgen. 

    Levert i samarbeid med Galliford Try, vil det nye Cambi-anlegget behandle kloakkslam fra Burgess Hill og omegn, og betjene en befolkning tilsvarende omtrent 300.000. 

    I tillegg til å løse luktproblemer, vil termisk hydrolyse øke fordøyelseskapasiteten ved Goddards Green og levere patogenfrie bioløsninger som er egnet som jordbruksjordforsterker.

    «Cambi har mer enn 20 fabrikker i alle størrelser i drift i Storbritannia, og står for om lag 40 prosent av alt slam som er behandlet i markedet. Goddards Green vil være Cambis første prosjekt for Southern Water og det tredje B2-systemet i Storbritannia», uttaler Eirik Fadnes, adm, direktør i Cambi Group, i meldingen. 

    B2-anlegget er planlagt igangsatt til neste år.