Pareto høyner i Hydro

Meglerhuset løfter kursmålet og gjentar kjøpsanbefalingen.

Publisert 6. okt. 2021 kl. 09.41
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 112 ord
HYDRO-ANALYTIKER: Kenneth Sivertsen i Pareto Securities. Foto: Iván Kverme

 

Pareto Securities høyner kursmålet på Norsk Hydro til 75 kroner pr aksje, fra tidligere 70 kroner, og gjentar en kjøpsanbefaling, går det frem av en oppdatering fra meglerhuset onsdag.

Aluminiumsprisen holder seg høy som følge av Kinas energimangel og press for å redusere utslipp, samtidig som det er robust etterspørsel fra sluttbrukere – hvor de fleste markeder nå er over nivåer før pandemien.

«For Hydro gir dette støtte på tvers av alle segmenter, og selv B&A (bauksitt & alumina, red. anm.) har nå medvind fra prisene. Vi forventer en solid tredjekvartalsrapport og løfter estimatet for resultat pr. aksje i 2021 med 6 prosent, mens 2022-2023 er løftet med 13-14 prosent», skriver meglerhuset.