<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Styremedlem går av – skal satse på eget investeringsselskap

Nestleder i styret til Quantafuel, Oscar Spieler, går av til fordel for å starte eget investeringsselskap.

Publisert 30. des. 2021 kl. 16.37
Oppdatert 30. des. 2021 klokken 16.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 163 ord
Oscar Spieler, tidl. nestleder i Quantafuel-styret. Foto: QUANTAFUEL

QFUEL

Oscar Spieler, nestleder i styret til Quantafuel, annonserte i en børsmelding torsdag at han vil si fra seg sin stilling.

Spieler går av for å unngå potensiell interessekonflikt, da han skal være med på å starte opp et investeringsselskap med fokus på grønne investeringer. 

Spieler var styreleder i selskapet fra juni 2018, frem til mai 2021, da han tok på seg rollen som nestleder. 

– Jeg er veldig takknemlig for min reise med Quantafuel. Styremedlemsrollen har vært interessant, lærerik og spennende fra første stund. Jeg ser frem til å heie på Quantafuel fra sidelinjen, sier Spieler.

Ann-Christin Andersen, styreleder i Quantafuel, sier selskapet støtter Spielers avgjørelse om å gå av for å kunne unngå interessekonflikt. 

– Det har vært en ære å jobbe med Oscar de siste årene. Han har spilt en viktig rolle i selskapets vekst, og jeg vil takke han for hans betydelige bidrag til selskapet. Jeg støtter avgjørelsen hans om å gå av for å hindre interessekonflikt mellom Quantafuel og det nye selskapet, sa Andersen.