<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Ansetter ny toppsjef

Nekkar utnevner ny toppsjef fra 1. juli 2022.

    Publisert 26. jan. 2022 kl. 20.28
    Oppdatert 26. jan. 2022 klokken 20.45
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 136 ord
    PÅTROPPENDE: Nekkars nye konsernsjef Ole Falk Hansen (venstre) og avtroppende midlertidig konsernsjef Preben Liltved. Foto: Nekkar

    Ole Falk Hansen tiltrer stillingen som konsernsjef i Nekkar fra 1. juli 2022, opplyses det i en melding fra selskapet onsdag kveld. 

    Falk Hansen er tidligere toppsjef i ryggsekkselskapet Bekkmann. Han overtar rollen fra Preben Liltved, som har sittet som midlertidig konsernsjef siden oktober 2020. 

    – Jeg gleder meg til å ta del i Nekkars strategiske reise fremover. Det å kunne tilby bærekraftige og innovative løsninger til både eksisterende og nye industrier motiverer meg stort, uttalte Falk Hansen.

    Styreleder i Nekkar, Trym Skeie, forteller i meldingen at de har lenge prøvd å få Falk Nilsen med på laget og er glad for at han har takket ja til stillingen. 

    – Ole bringer med seg verdifull kunnskap og erfaring innen ledelse, finans, strategi og forretningsutvikling. I tillegg har han solid forståelse for sjøbasert industri, kjernen i det Nekkar driver med, sa Skeie.