<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Avholder investormøte etter søndagens produksjonsstans før børsen åpner

Adm. direktør Lars Rosenløv og finansdirektør Kristian Flaten i Quantafuel skal klokken 08.30 informere om situasjonen ved Skive-anlegget.

Publisert 7. feb. 2022
Oppdatert 7. feb. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 181 ord
DUO: Finansdirektør Kristian Flaten og adm. direktør Lars Rosenløv i Quantafuel skal prate med investorer og analytikere etter lørdagens stans i Skive. Iván Kverme

QFUEL

Lørdag kveld oppstod det en mekanisk feil i brennkammeret ved Quantafuels anlegg i Skive i Danmark. Det medførte at selskapet søndag formiddag sendte ut en børsmelding om at produksjonen var stoppet inntil videre.

«Vi kommer tilbake til markedet med ytterligere detaljer, inkludert forventet produksjonsstans», stod det i meldingen.

Og mer informasjon kommer mest sannsynlig i dag klokken 08.30.

Da skal nemlig selskapet gjennomføre en samtale rettet mot analytikere og investorer for å gi en oppdatering rundt situasjonen i Skive, ifølge en børsmelding sendt ut 07.00 i dag tidlig.

Samtalen skal ledes av adm. direktør Lars Rosenløv og finansdirektør Kristian Flaten.

På bristepunktet

I kjølvannet av børsmeldingen har ikke reaksjonen latt vente på seg fra flere analytikere. Jørgen Bruaset og Elliott Jones mener at tilliten til investorene er på bristepunktet og at aksjen vil rase til sitt hittil laveste nivå når børsen åpner på mandag.

«Vi forventer at aksjen vil falle, og mener det er helt på sin plass», skrev Nordea Markets-analytiker Elliott Jones i en oppdatering søndag kveld.

Quantafuel-aksjen raste hele 19 prosent forrige uke, og den er ned 38 prosent den siste måneden.