Pelsdyrfôr ble USA-snacks
Tidligere ble restene fra kyllingslakteriet fôr til mink. Nå gjør bondeeide Bioco suksess med eksport av potetgull med kyllingsmak til USA.
Publisert 13. feb. 2022
Oppdatert 15. feb. 2022Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 648 ord![](https://imaginary.finansavisen.no/resize?force=false&width=980&aspectratio=16%3A9&nocrop=false&interlace=true&url=https%3A%2F%2Fsmooth-storage.aptoma.no%2Fusers%2Fhegnar%2Fimages%2F59157707.jpg%3Ft%5Bquality%5D%3D100%26%26accessToken%3Dedb84b080dd6b8c296ba39ba6c016b1b545b4ec39f2df95b82b481fd42ae3607)
SATSER PÅ EKSPORT: – Vi har truffet planken bra, og vi får veldig positive signaler fra eksportkundene våre, sier Eirik Pallin, daglig leder i Bioco. Foto: Anders Horntvedt