<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Eqva melder om flere nye kontrakter

Eqvas datterselskap, BKS Industri, har signert kontrakter for totalt 43 millioner kroner.

Publisert 20. des. 2022
Oppdatert 20. des. 2022
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 153 ord
SIKRER NYE KONTRAKTER: Erik Høyvik, konsernsjef i Eqva. Foto: Eqva

 

BKS Industri, et datterselskap av børsnoterte Eqva som tidligere het Havyard Group, har sikret seg flere kontrakter med det som beskrives som ledende selskaper innen norsk prosessindustri for totalt 43 millioner kroner. 

Kontraktene vil inngå i ordrereserven til Products, Services and Renewables-segmentet i fjerde kvartal 2022, og vil bidra til den forventede økningen i omsetning i fjerde kvartal 2022 og godt inn i 2023.

– Økt etterspørsel

– Vi ser økende etterspørsel etter vår ekspertise i prosjekter som tar sikte på å modernisere og dekarbonisere energiintensive prosesser, og dermed gjøre dem mer miljøvennlige, sier Erik Høyvik, konsernsjef i Eqva.

Den største av de nye kontraktene har et omfang på 30 millioner kroner. Leveransen inngår som delleveranse til et prosjekt som mottar betydelige statlige tilskudd til klimatiltak for prosessindustrien.

De øvrige kontraktene, som har en samlet verdi på 13 millioner kroner, gjelder levering av teknisk utstyr og systemer, samt støtte til årlige vedlikeholdsprogrammer i 2023 ved andre prosessanlegg.