Aktiv Kapital-sjef Olav Dalen Zahl Aktiv Kapital-sjef Olav Dalen Zahl . Ifølge Reuters begrunner han sin avgang med private forhold. Dalen Zahl avviser at avgangen har noe med resultatene for fjerde kvartal å gjøre. . Ifølge Reuters begrunner han sin avgang med private forhold. Dalen Zahl avviser at avgangen har noe med resultatene for fjerde kvartal å gjøre. - Nå er det syvende året jeg er sjef her. Det har skjedd veldig mye og mer skal skje. Jeg ble far for fjerde gang på nyttårsaften; nå har jeg tenkt meg om, og brukt tid på det og hatt en åpen dialog med styret, sier Dalen Zahl til Reuters.Ifølge Dalen Zahl ligger det ingen uenighet eller mistillit bak avgangen.- Det kan kanskje synes noe uheldig at dette skjer etter at Carnegie kom med denne . Men den sier bare noe alle burde vite; at fjerde kvartal er sesongmessig svakere enn tredje kvartal. Pundet er også svakere, så det burde ikke være noe nytt under solen her, uttaler Dalen Zahl.Aktiv Kapital-aksjen faller 3,7 prosent til 118 kroner.