Vidar Eskelund (38) er ansatt som markeds- og salgsdirektør i Komplett med tiltredelse 1. mai 2005. Vidar kommer fra stilling som divisjonsdirektør i Midelfart-konsernet, hvor han har vært ansatt siden 2000. Han har tidligere vært administrerende direktør i et datterselskap av Midelfart, som er Norges ledende leverandør innen helse, skjønnhet og velvære. Vidar Eskelund (38) er ansatt som markeds- og salgsdirektør i Komplett med tiltredelse 1. mai 2005. Vidar kommer fra stilling som divisjonsdirektør i Midelfart-konsernet, hvor han har vært ansatt siden 2000. Han har tidligere vært administrerende direktør i et datterselskap av Midelfart, som er Norges ledende leverandør innen helse, skjønnhet og velvære. Vidar er utdannet Bsc. i International marketing fra England og har i tillegg utdannelse innen organisasjonsutvikling og ledelse fra Norge. Vidar har blant annet arbeidet med forretningsutvikling, salg og markedsføring i Midelfart. At han nå skifter bransje ser han på som en spennende utfordring.Med denne solide tilveksten har Komplett nå bygget et lederteam for fremtiden, heter det i meldingen fra selskapet.