Fikk nok av Ementor

- Hjertet var ikke hos Ementor lenger, sier ex-Ementor-direktør Steinar Sønsteby.

Publisert 12. jan. 2005 kl. 11.37
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.22
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 170 ord
Tidligere i dag ble det kjent at Steinar Sønsteby, adm. direktør for Ementor Norge AS og visekonsernsjef i Ementor ASA, forlater selskapet med umiddelbar virkning. Sønsteby innrømmer at ansettelsen av Jo Lunder ligger som en del av bakteppet for beslutningen om å gå av. Tidligere i dag ble det kjent at Steinar Sønsteby, adm. direktør for Ementor Norge AS og visekonsernsjef i Ementor ASA, forlater selskapet med umiddelbar virkning. Sønsteby innrømmer at ansettelsen av Jo Lunder ligger som en del av bakteppet for beslutningen om å gå av. - Jeg har jobbet i flere år med mange tunge og slitsome prosesser og oppgaver - nå trenger jeg å komme meg videre. Ansettelsen av Lunder var ikke avgjørende for beslutningen, men var en del av totalvurderingen. Dette er en prosess som har gått over tid, og ut fra min motivasjon og energi i selskapet var dette et riktig tidspunkt. Hjertet var ikke hos Ementor lenger, sier Sønsteby til dn.no.Steinar Sønsteby er forbigått to ganger i jakt på ny konsernsjef i Ementor.