Ny Norske Skog-sjef

Norske Skog Union henter ny fabrikksjef fra Nederland.

Arbeidsliv

Norske Skog Union i Skien får ny fabrikksjef fra 1. februar. Svein Aurstad (55) som fra 2002 har vært fabrikksjef for Norske Skog Parenco i Nederland, overtar etter Lars Løchen (62). Løchen har etter 35 års tjeneste i Norske Skog, valgt å fratre med tidligpensjon. Norske Skog Union i Skien får ny fabrikksjef fra 1. februar. Svein Aurstad (55) som fra 2002 har vært fabrikksjef for Norske Skog Parenco i Nederland, overtar etter Lars Løchen (62). Løchen har etter 35 års tjeneste i Norske Skog, valgt å fratre med tidligpensjon. Aurstad har gjennom lang tid innehatt ulike stillinger i Norske Skog. Før han begynte sin karriere som assisterende laboratoriesjef på Norske Skog Skogn arbeidet han blant annet som prosessingeniør på Union fra 1977 til 1979.Etter syv år som fabrikksjef for Norske Skog Skogn, har Svein arbeidet som integrasjonsleder i Norske Canada og i Norske Skog Europe. Fra 2002 har Aurstad vært fabrikksjef for Norske Skog Parenco i Nederland.

Nyheter
Næringsliv