Det gjeveste sølvtøyet uteble i fjor, men tennissøstrene Venus og Serena Williams er likevel big business, skriver Dagbladet. Det gjeveste sølvtøyet uteble i fjor, men tennissøstrene Venus og Serena Williams er likevel big business, skriver Dagbladet. De to har i sine profesjonelle karrierer, som begge begynte på midten av 90-tallet, spilt inn i alt 29,3 millioner dollar, som vil si rundt 184 millioner kroner etter dagens kurser.I tillegg kommer sponsorer og egne klesmerker. Serenas 8-årige avtale med Nike inngått i 2003 vil ifølge avisen kunne gi henne så mye som 55 millioner dollar (350 millioner kroner).3-års-avtalen Venus inngikk med Reebok i 2000 var verdt ca. 21 millioner dollar (drøyt 130 millioner kroner). Verdien av den nye avtalen er ukjent, men kan ikke ha gått ned etter to Grand Slam-titler i 2003.Videre har søstrene multimillion-avtaler med matvarekjeder og kosmetikkfirmaer.