Storebrand-sjef slutter

Storebrand Kapitalforvaltning er på jakt etter ny toppsjef.

Arbeidsliv

Allan Åkerstedt fratrer sin stilling som adm. dir. i Storebrand Kapitalforvaltning med virkning fra 31. januar 2005, går det frem av en børsmelding. En stilling han har hatt siden 1. november 1997. Allan Åkerstedt fratrer sin stilling som adm. dir. i Storebrand Kapitalforvaltning med virkning fra 31. januar 2005, går det frem av en børsmelding. En stilling han har hatt siden 1. november 1997. - Hensett til Åkerstedts tilhørighet i Sverige med delt arbeidssted mellom Stockholm og Oslo og det behov begge parter ser for større nærhet til den daglige driften i Oslo i tiden fremover, er partene enige om at Allan Åkerstedt fratrer sin stilling, heter det.Åkerstedt vil stå til selskapets disposisjon frem til 28. februar 2005, og ifølge konsernsjef Idar Kreutzer vil en etterfølger bli tilsatt i løpet av de nærmeste uker.

Nyheter
Næringsliv