I dag spiller Norges håndballgutter for retten til semifinale i VM. Skulle medgangsbølgen føre dem helt til topps i turneringen, kan de ifølge TV2 Nettavisen sette 42.000 kroner inn på kontoen. I dag spiller Norges håndballgutter for retten til semifinale i VM. Skulle medgangsbølgen føre dem helt til topps i turneringen, kan de ifølge TV2 Nettavisen sette 42.000 kroner inn på kontoen. Bonusen for gull er på 30.000 kroner per spiller. I tillegg får hver enkelt 1.500 kroner per seier. Gull krever mest sannsynlig tre nye seire. Med de fem fra før, skulle det gi seiersbonuser på 12.000 kroner.Med tap i kveld, og i en evt. plasseringskamp om 5. og 6. plass, er 7.500 kroner hver av spillerne sitter igjen med.Ifølge nettavisen tjener spillerne, som alle er proffer, mellom en vanlig norsk årslønn og én million kroner året i klubbene sine.