Hans Aasnæs (41) er med virkning fra 1. februar 2005 ansatt som administrerende direktør i Storebrand Kapitalforvaltning. Aasnæs går inn i Storebrands konsernledelse og vil rapportere til konsernsjef Idar Kreutzer. Hans Aasnæs (41) er med virkning fra 1. februar 2005 ansatt som administrerende direktør i Storebrand Kapitalforvaltning. Aasnæs går inn i Storebrands konsernledelse og vil rapportere til konsernsjef Idar Kreutzer. Aasnæs kommer fra stillingen som investeringsdirektør i Storebrand Kapitalforvaltning. Han har vært leder og porteføljeforvalter i Storebrands kapitalforvaltningsmiljø siden 1994. Aasnæs er utdannet sivilagronom og har høyere avdelingseksamen fra Norges Handelshøyskole. Han har blant annet jobberfaring som stipendiat ved Norges Handelshøyskole og fra Orkla Finans.- Gjennom lang erfaring og sterke forvaltningsresultater har Hans de beste forutsetninger for å overta ansvaret for Storebrands kapitalforvaltningsvirksomhet. Jeg ser frem til å samarbeide med Hans og ser det som en klar styrke for Storebrand at vi evner å rekruttere fra egne rekker når så viktige lederstillinger skal besettes, sier Kreutzer i en kommentar.- Jeg overtar ansvaret for en kompetent og ambisiøs organisasjon som jeg kjenner godt. I samarbeid med dyktige kolleger, ser jeg frem til å videreutvikle Storebrands kapitalforvaltningsvirksomhet, sier Aasnæs i en kommentar.