- Ikke la lønnen styre

Flere eksperter gir deg sine beste tips for den viktige, første jobben.

Arbeidsliv

Flere eksperter Kapital har snakket med, mener den første jobben har mye å si for resten av karrieren.- Den første jobben er viktig fordi den er et springbrett til den neste. Selv er vi klar over at vi er et stoppested for mange på vei til videre karriere, sier Hege Schlüsser, som er kompetansedirektør i KPMG.Ellers har bladet også fått flere andre til å komme med sine beste tips for den første jobben. Her er et lite knippe:Baard I. L. Storsveen, partner i HR-gruppen Capus: Ikke la lønnen styre. Å starte i det offentlige er en lur og sterkt undervurdert investering. I det private bør du sørge for å gå bedriften etter i sømmene.Jenny Homme, partner i Visindi: Trainee ingen trylleformel, viktigere å finne seg en god mentor. Let etter roller og miljøer som passer deg godt.

Nyheter
Næringsliv