Fjell slutter i First

Det er slutt for Olav Fjell etter et år i First Securities.

Arbeidsliv

Etter bare et drøyt år i meglerhuset har Olav Fjell sagt opp rådgiverjobben sin i First Securities. Nå skal han bli styregrossist, skriver Finansavisen.- Jeg skal begynne med styrearbeid, samtidig som jeg skal være rådgiver. Det er ikke noe dramatisk i det. Jeg sa opp før månedsskiftet. Nå har jeg tatt opp en del kontakter fra tidligere for å bygge meg opp en portefølje av selskaper, sier han.Først skal Fjell ifølge avisen imidlertid fullføre det han holder på med i First, nemlig å bidra til å reise 1,5 milliarder kroner til riggprosjektet Eastern Drilling.- Min styrke er vel kanskje at jeg har arbeidet i mange bransjer. Jeg er ikke sektorspesifikk, fortsetter den tidligere Statoil-sjefen.

Nyheter
Næringsliv