- Kan knekke ryggen

SV og FrP ikke imponert over pensjonsreformen. Peker på flere svakheter.

Arbeidsliv

Regjeringspartiene ble i går enige med Ap og Sp om en pensjonsreform. SV og FrP er ikke imponert.SVs Øystein Djupedal kritiserer ifølge Aftenposten partene for ikke å ha konkludert når det gjelder modell for Folketrygden. Nestleder i FrP, Siv Jensen, peker også på flere svakheter.- Dette er en svekkelse av folks rettigheter i Folketrygden, sier hun, og legger til:- De strammer inn statens utgifter med noe mindre enn Regjeringens forslag. Det er et skritt i riktig retning. Men jeg reagerer veldig på at de vil innføre obligatorisk tjenestepensjon fra 1. januar neste år. Mange bedrifter som ikke har et slikt tilbud, er små gründerbedrifter som fort kan knekke ryggen, sier hun ifølge avisen.

Nyheter
Næringsliv