- BI er latterlig

- Jeg ville aldri fløyet et fly, eller kjørt over en bro, konstruert av en økonom, sier en deltager i debatten.

Arbeidsliv

"Å sammenligne de 2 er som å sammenligne Mercedes og Lada. Jeg ble direkte sjokkert over det latterlig lave nivået på BI sammenlignet med Sivilingeniørstudiet. Jeg behøvde ikke lese en dritt for å få gode karakterer. Det er utrolig lavt nivå. Jeg går jo ikke akkurat ut med dette i søknader, men anonymt kan jeg fortelle fakta. Styr unna BI."Slik starter en tråd med meninger og synspunkter på studierektor Aage Sendings angrep på egne studenter ved BI onsdag. Og meningene er mange.En har synspunkter både på utdanning, ingeniører og økonomer:"Det viser at man må "ha det i seg" å bli rik. Men sjansene øker med utdanning. Jeg kunne gjerne investert i et selskap ledet av en ingeniør. Jeg ville aldri fløyet et fly, eller kjørt over en bro, konstruert av en økonom."En annen tar det hele med et smil og nesten poetisk:"Jeg er jurist, sivilingeniør, lege og diplomøkonomom fra BI. Sistnevnte var det mest krevende studiet, mens jeg på de øvrige hadde det moro med jenter, øl og sang. Derfor betaler jeg mye barnebidrag, men sånn er nå en gang livet."Hiv deg inn i en av diskusjonene her . Her diskuteres det også.

Nyheter
Næringsliv