Grini blir pokerproff

Kjersti Grini blir pokerspiller på heltid. Snart blir det ilddåp.

Arbeidsliv

Tidligere håndballstrateg Kjersti Grini har inngått et samarbeid med Unibet som gjør henne til pokerproff fra 1. juli, heter det i en pressemelding. Tidligere håndballstrateg Kjersti Grini har inngått et samarbeid med Unibet som gjør henne til pokerproff fra 1. juli, heter det i en pressemelding. Grini debuterer 7. juli i Poker-VM i Las Vegas, der det spilles om en førstepremie på 40 millioner. Startavgiften er 10.000 dollar per deltager.Fra høsten av deltar Grini i Europa-touren i poker, der turneringer i blant annet Barcelona, Dublin og Monte Carlo står på terminlisten.- For meg er det en drøm som går i oppfyllelse. Jeg har alltid vært interessert i poker og i det siste har jeg brukt mye tid på å finslipe mitt spill og prøve ut ulike strategier, sier Grini, som likevel understreker at hun enda har mye å lære.

Nyheter
Personlig økonomi