Politirazzia hos WGI-Petterøe

Fylkesskattekontoret i Østfold leverte anmeldelse på WGI-toppen Tor Anders Petterø. WGI-toppen tatt inn til avhør.

Arbeidsliv

Politiet i Østfold gjennomført torsdag en razzia hjemme hos WGI-toppen Tor Anders Petterøe, skriver TV2 Nettavisen. Petterøe ble også tatt med inn til politiavhør.Razziaen kom etter at Fylkesskattekontoret i Østfold hadde anmeldt Petterøe for mulige skatteunndragelser. Politiet gjorde beslag i papirer, PC og Petterøes mobiltelefon, skriver nettstedet.Tor Anders Petterøe ble tatt inn til avhør, men slapp ut igjen allerede samme kveld, etter å ha forklart seg om det mulige skattejukset. TV 2 Nettavisen skriver at den kjenner til at Petterøe blant annet har unndratt skatt ved hjelp av utenlandske selskaper han selv eier.Nettavisen skriver også at Petterøe via disse skal ha ytt seg selv lån, som ikke har vært reelle. De fleste av Petterøes utenlandske selskaper skal være tomme skall uten substans, og skal mer eller mindre ha fungert som rene skatteinstrumenter.

Nyheter
Næringsliv