First Securities er en upopulær arbeidsgiver om dagen. Ifølge DN har fem nye medarbeidere sagt opp jobbene sine i meglerhuset. Den mest profilerte av disse er shipping-analytikeren, Jarle Sjo. First Securities er en upopulær arbeidsgiver om dagen. Ifølge DN har fem nye medarbeidere sagt opp jobbene sine i meglerhuset. Den mest profilerte av disse er shipping-analytikeren, Jarle Sjo. Sjo skal ha vært misfornøyd med den siste bonusutbetalingen, men vil ikke kommentere dette.- Jeg har fått et tilbud om jobb som forvalter i London for et hedgefond, og det er en gylden mulighet, sier Sjo i forbindelse med avgangen.I tillegg slutter Hroar Nilsen, Kristian Eikre, Pål Kristian Moe og Trond Vegar Brattlie.Tidligere har Ole Petter Kjerkreit, Llav Fjell, Steinar Hoen, Dag Thobroe og Gudmund Sørensen forlatt First.- Vi har en del avganger som er veldig forskjellige i sin natur, sier First-sjef Martin Hagen til DN.