Aksjeekspert til Nordea

Nordea Investment Management har ansatt en aksjeekspert som leder av Danish Equities.

Arbeidsliv

Nordea Investment Management styrker kapitalforvaltningsvirksomheten sin ytterligere og ansetter Peter Bundgaard som leder av Danish Equities. Nordea Investment Management styrker kapitalforvaltningsvirksomheten sin ytterligere og ansetter Peter Bundgaard som leder av Danish Equities. Bundgaard har 15 års erfaring fra investeringsbransjen. De siste fem årene har han hatt ansvaret for danske aksjer i SEB Asset Management. Bundgaard får følge av Erik Mortensen som har arbeidet sammen med ham i SEB Asset Management i fire år.- Peter Bundgaard er en av de mest anerkjente ekspertene på danske aksjer. Hans profil matcher Nordeas strategi om å styrke investeringskompetansen og utvide investeringsrammene for å øke avkastningen. Vi forventer at Peter Bundgaard vil skape resultater som vil være til fordel for Nordeas kunder på mange nivåer, sier Henrik Priergaard, leder av Nordea Investment Management.

Nyheter
Børs