Aksjonær og professor henter smarte hoder til Fast

Professor og storaksjonær i Fast, Arne Halaas, henter de flinkeste hodene til selskapet.

NTNU-professor Arne Halaas eier NTNU-professor Arne Halaas eier Fast-aksjer for 60 millioner kroner. Ifølge DN henter han samtidig de beste NTNU-studentene til søkemotorselskapet. aksjer for 60 millioner kroner. Ifølge DN henter han samtidig de beste NTNU-studentene til søkemotorselskapet. - Jeg er en brobygger mellom instituttet og Fast, for å få frem nye og unge personer med den riktige utdannelsen, sier Halaas, som jobber ved institutt for datateknikk og informasjonsvitenskap.Flere av Halaas' tidligere studenter jobber i Fast, både i toppledelsen og som utviklere. Professoren, som var med på å grunnlegge Fast, anslår at han har rekruttert 10-15 studenter til jobber i Fast.Rektor Torbjørn Digernes ser ingen habilitetsproblemer.