Brennhete siviløkonomer

I dag åpnet NHHs næringslivsutvalg bookingen av bedriftspresentasjoner for neste semester. - På de tre første minuttene fikk vi 18 påmeldte, sier Truls Fjeldberg til HegnarOnline.

Næringslivsutvalget ved Norges Handelshøyskole (NHH) opplever en glødende etterspørsel etter siviløkonomer. Næringslivsutvalget ved Norges Handelshøyskole (NHH) opplever en glødende etterspørsel etter siviløkonomer. Tre minutter, 18 påmeldteUtvalget åpnet booking av bedriftspresentasjoner for neste semester i dag klokken ti, og på tre minutter hadde hele 18 arbeidsgivere meldt seg på.- Responsen er overveldende. Siste opptelling viser 22 påmeldte. De ivrigste satt på vent i en time, og booket seg inn på slaget ti, sier informasjonsansvarlig i NHHs Næringslivsutvalg Truls Fjeldberg til HegnarOnline.Tradisjonen tro har revisjons- og konsulentselskapene stått fremst i køen. Og det er store kvanta som skal ansettes. For eksempel skal KPMG ansette 70 personer i løpet av neste år.- Ellers er både Norges Bank, Oljedirektoratet, Norsk Hydro og Statoil alle inne, fortsetter Fjeldberg.Leier fete lokaler At utvalget til neste semester satte opp prisene 25 prosent har på ingen måte dempet interessen. Frem til 16. februar koster en presentasjon 25.000. I perioden 17. februar-17. mars er prisen 20.000, fra den 28. mars 12.000 kroner.Men bedriftene som virkelig satser bruker mye mer enn det.- Enkelte flyr 8-9 personer over til Bergen, og leier lokaler andre steder i byen, sier Fjeldberg.Ifølge den informasjonsansvarlige er utvalget allerede utsolgt frem til 16. februar.- Vi har noe ledig både før og etter påske. Mot slutten av semesteret prøver vi typisk å få inn mindre bedrifter, som ikke har så mye penger å bruke på slike aktiviteter, avslutter Fjeldberg ovefor HegnarOnline.Næringslivsutvalget er en del av Norges Handelshøyskoles Studentforening (NHHS), og er bindeleddet mellom studenter ved NHH og arbeidsgivere nasjonalt og internasjonalt. Utvalget er drevet av studenter på frivillig basis, og er den største økonomiske bidragsyteren til NHHS.Les flere karrieresaker på HegnarOnline her.