Glendrange til Burson-Marsteller

Jan Glendrange går fra Argument til Burson-Marsteller.

Jan Glendrange (41) blir ny rådgiver og fagansvarlig for omdømmestyring i kommunikasjonsbyrået Burson-Marsteller AS, opplyses det i en melding. Glendrange kommer fra stillingen som ansvarlig for myndighetskontakt i Argument. Her har han tidligere også vært ansvarlig for finansiell kommunikasjon. Jan Glendrange (41) blir ny rådgiver og fagansvarlig for omdømmestyring i kommunikasjonsbyrået Burson-Marsteller AS, opplyses det i en melding. Glendrange kommer fra stillingen som ansvarlig for myndighetskontakt i Argument. Her har han tidligere også vært ansvarlig for finansiell kommunikasjon. - Jan Glendrange har bred kompetanse. Han har ett ben i finans og ett i politikk. Det er ingen dårlig kombinasjon for en kommunikasjonsrådgiver i Norge, sier nordensjef og administrerende direktør for Burson-Marsteller i Norge, Claus Sonberg.Glendrange har vært direktør for samfunnskontakt i Aksjonærforeningen, informasjonssjef i Akademikerne og informasjons- og organisasjonssjef i Norsk Forskerforbund. De siste drøyt fire årene har han vært partner i Argument. Glendrange har hovedfag i statsvitenskap fra UiO.Glendrange begynner 1. januar. Han vil inngå i Burson-Marstellers avdeling for selskaps- og finansiell kommunikasjon og rapportere til avdelingsleder Per Hynne.