Idar Vollvik klar for avrusing

Idar Vollvik ble ruset på all oppmerksomheten. Nå er han klar for avrusing, men målet er fremdeles å bli større enn Røkke.

Idar Vollvik (37) sier til Dagbladet at det er den første milliarden som er den verste. Foreløpig er det bare han selv som mener har er god for en milliard, men at han virker ruset på alle medioppmerksomheten, tror vi er alment kjent. Det er det ingen som tviler på.Nå er Vollvik, i følge avisen, klar for avrusing, men lærdommen om hvordan media har hjulpet ham de siste tre årene kan ha gjort ham avhengig. Og innerst inne har han fremdeles et mål om å bli større enn Kjell Inge Røkke.Han synes det er artig å lese om seg selv, og se seg selv på TV. Han tror ikke han er unormal på den måten. Ei heller når det gjelder å lese noe negativt om seg selv. Det er gift for en ærekjær Vollvik.Men turene til Las Vegas kommer han trolig til å fortsette med. Der kan han være storkonge, og det er bare japanerne som spiller mer enn ham. Han synes det er tøft at en Roaværing kan være konge i Las Vegas.Media er blitt et dop for Vollvik og han fremstår ikke akkurat noen anonym mediealkoholiker. Men en ting angrer han på, at han ble med på Bistandsorganisasjonen Plans reise til Kenya. Selv om det ga mange nye faddere likte han dårlig medioppmerksomheten rundt dette. Han kommer aldri til å stille opp på noe slikt igjen.Nå har han byttet telefonnummer og sier til Dagbladet at det norske folk skal få være i fred for ham en stund.HegnarOnline regner imidlertid at medieavrusingen blir en fiasko og at Vollvik kommer til å fortsette å være seg selv, til glede for noen og til ergrelse for andre.