Kjetil Siem møter John Fredriksen

Kjetil Siem vil slutte som Vålerenga-direktør. Nå må han forklare seg for John Fredriksen.

I går ble det kjent at Kjetil Siem trolig sier opp jobben som Vålerenga-direktør. ble det kjent at Kjetil Siem trolig sier opp jobben som Vålerenga-direktør. - Det har vært en kaotisk dag med mye styr. Jeg har orientert de ansatte, og skal snakke med spillerne i morgen, sier Siem til Dagbladet.Hovedstyret ble orientert i går. Elitestyret i Vålerenga ASA blir orientert i morgen. Torsdag drar Siem til London for å møte John Fredriksen og Tor Olav Trøim.Ifølge avisen føler Siem at han skylder en personlig forklaring til mannen som etterga 40 millioner i gjeld til Vålerenga.- Ja, det stemmer. Vi kommer nok innom temaet, selv om vi også skal snakke om andre ting, sier Siem.