Norges beste konsernsjef

128 analytikere og forvaltere har kåret den beste konsernsjefen blant norske børsnoterte selskaper.

EDBs konsernsjef Endre Rangnes er kåret til den beste konsernsjefen blant norske børsnoterte selskaper i den årlige undersøkelsen IR 2005 Nordic Markets fra analysebyrået REGI. EDB legger stor vekt på at selskapets nøkkelpersoner er tilgjengelige og åpne for både analytikere og investorer. EDBs konsernsjef Endre Rangnes er kåret til den beste konsernsjefen blant norske børsnoterte selskaper i den årlige undersøkelsen IR 2005 Nordic Markets fra analysebyrået REGI. EDB legger stor vekt på at selskapets nøkkelpersoner er tilgjengelige og åpne for både analytikere og investorer. - For oss er godt IR-arbeid en svært viktig faktor for å lykkes med våre strategier. Vi er et børsnotert selskap og markedet forventer raske tilbakemeldinger fra oss. Dette er et resultat av et langsiktig arbeid med å bygge og opprettholde EDBs tillit i aksjemarkedet og jeg er fornøyd med at vi nå ser resultatene av dette arbeidet, sier EDB-sjef Rangnes.IR-undersøkelsen fra REGI baserer seg på tilbakemeldinger fra 128 analytikere og forvaltere, hvorav 30 fra miljøer utenfor Norge. I Norge gjennomføres undersøkelsen i samarbeid med GCI Monsen.