Ny skatteguru

Jon H. Stordrange slutter i Siviløkonomene. Nå blir han skatteguru.

Jon H. Stordrange er ansatt som administrerende direktør for Skattebetalerforeningen, og tiltrer stillingen ved årsskiftet, går det frem av en pressemelding. Jon H. Stordrange er ansatt som administrerende direktør for Skattebetalerforeningen, og tiltrer stillingen ved årsskiftet, går det frem av en pressemelding. Stordrange kommer fra stillingen som administrerende direktør for Siviløkonomene, en jobb han har hatt de siste fem år.- Vi må alle bidra til å finansiere våre felles velferdsgoder, men det blir spennende å jobbe for at skattesystemet blir mest mulig rettferdig og forutsigbart. Samtidig er det viktig å sikre at alle skatteytere får en likebehandling, sier Stordrange i en kommentar.Skattebetalerforeningen har omkring 20.000 medlemmer, og tilbyr disse skattejuridisk bistand og fremmer skattebetalernes interesser overfor politikere, myndigheter og media.